Autor: Kristina Madisson-Laht • 4. märts 2021

Aeg investeerida e-poe leitavusse

Eestis on tuhandeid veebipoode, mis võiksid tarbijale otsingus paremini nähtaval olla. Mida selleks teha ja kuidas tooteid paremini leitavaks muuta, rääkisid saates “E-kaubanduse areng ja tulevik” Hansaposti turundusjuht Maris Kivi ja Convertali partner Taavi Raidma.
Leitavus on internetipoe jaoks läbiv teema.
Foto: Kristina Madisson-Laht

Hansaposti turundusjuhi Maris Kivi hinnangul määrab e-poe leitavus tarbijate olemasolu. “Hansapostil on mõnevõrra lihtsam, ettevõttel on ajalugu ja me ei pea kogu aeg tegelema sellega, et olla uuesti leitav, küll peame ennast inimestele meelde tuletama,” ütles Kivi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700