Autor: Kaubandus.ee • 8. märts 2021

Galerii: Hortes avas Lätis aianduskeskuse

5. märtsil avas Baltimaade üks suurimaid ja kaasaegsemaid aia-, kodu- ja lemmikloomatarvete kauplusi Hortes oma esimese keskuse Lätis. Üle 6000 m2 suuruses aianduskeskuses on müügil üle 15 000 toote ning sellesse investeeriti üle 6,5 miljoni euro.

Hortese tegevjuhi Kadi Lillese sõnul on aianduskeskuse avamine Lätis ettevõttele oluline ja suur sündmus. „Oleme põhjalikult analüüsinud sealset turuolukorda ning usume, et meie 15-aastane kogemus aitab tuua Läti aia-, kodu- ning lemmikloomakaupade jaemüügisegmenti palju uut ja inspireerivat. Aianduskeskused on Lätis veel välja arendamata nišš, seega soovime ka Läti turule pakkuda aianduskeskuse unikaalset ostukogemust.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070