Autor: Kristina Madisson-Laht • 16. märts 2021

Itella Estonia tegevjuht: sel aastal me Omniva kannale veel ei astu

Lätis ja Leedus Smartpost veel sel aastal Omniva positsiooni ei ohusta, aga Itella Estonia tegevjuhi Meelika Paalbergi sõnul loodetakse ülejärgmisel aastal olla Omniva ja DPD kõrval eelnimetatud riikides arvestatav turuosaline.
Itella Estonia tegevjuht Meelike Paalberg.
Foto: Itella Estonia

Loe intervjuud Itella Estonia tegevjuhi Meelike Paalbergiga:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700