Autor: Kaubandus.ee • 17. märts 2021

Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu uus tegevjuht on Killu Maidla

Viimased kuus aastat Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu (EHRL) tegevjuhina töötanud Maarika Honkonen annab tuleval nädalal teatepulga üle liidu uuele tegevjuhile, kelleks saab endine Hektor Konteinerhotelli juhataja Killu Maidla.

Honkoneni sõnul olid kuus aastat väga eriilmelised. „Meil oli võimalus näha turismi tipphetki, kus ettevõtjate ja riigivõimu koostöös loodud Eesti turismipotentsiaal rakendus. Nägime suurt kasvu ja võimsat, aastast aastasse kasvanud eksporti ning seeläbi tugevat panust Eesti majanduse konkurentsivõime tõusu. Aga seoses globaalse kriisiga nägime ka selle ühistöö täielikku kokkuvarisemist ja seda, et „uppuja päästmine on uppuja enda asi“. Olen väga tänulik kõigile Eesti turismisektoris töötanud inimestele nende igapäevase panuse eest ning erinevate perioodide EHRLi juhatustele suur tänu usalduse eest,“ ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700