Autor: Kaubandus.ee • 22. märts 2021

Jaekaubandus värbab vaatamata pandeemiale

Rimi avas eelmisel aastal ühe ning uuendas kümmekond kauplust, koos e-poe lahendusega loodi umbes 150 uut töökohta. Toidu jaemüüjad on pidanud viimase aasta jooksul eriliselt pingutama, et pakkuda klientidele vajalikke kaupu ja kohaneda uute ohutusnõuetega.
Ãœlemiste Rimis.
Foto: Andres Haabu

„Praegu on Rimi Eesti vabade töökohtade arv pigem väike – kontoris, kõigis kauplustes ja e-kaubanduses umbes 60,“ ütles Rimi personalijuht Kaire Tero.

„Väärtustame töötajate mitmekesisust: meile on oodatud nii noored, kes on ennast alles otsimas, kui ka küpsemas eas inimesed, kelle kogemused on asendamatud. Meie juurest leiavad sobiva ameti kõik, hoolimata varasematest kogemustest, oskustest, huvidest või vanusest. Spetsialistide ja juhtide otsimisel vaatame eelkõige ringi ettevõtte sees, et võimalusel täita vabad ametikohad juba meil töötavate inimestega. Näiteks üle 90% töötajatest, kes on meie uutes poodides juhtivatel kohtadel, on end varem Rimi teistes ametites edukalt tõestanud.”

Personalijuht rõhutab, et jaekaubandusettevõtted on suurepärane koht kasvamiseks, arenemiseks ja sobivaima karjäärisuuna valimiseks, sest ettevõttes on ameteid väga erineva profiiliga tööde tegemiseks. „Rimi töötajad on alati hinnanud võimalust proovida ettevõttes erinevaid ametikohti: ka 2020. aastal vahetas 531 töötajat Rimis oma ametikohta ja seda kõigis vanuserühmades,“ märkis ta.

„Kuna kauplusekett ja e-kaubandus kasvab, plaanime ka sel aastal vabade töökohtade arvu suurendada. Suurimat kasvu on oodata e-kaubanduse sektoris: tahame laiendada sortimenti, kasvatada võimekust ja muuta teenus kättesaadavaks veelgi laiemale hulgale klientidele. Praegu on Rimi e-poes registreerunud enam kui 50 000 kasutajat. Kui viiruse leviku piirangud ei mõjuta oluliselt meie plaane, loodame sel aastal pakkuda täiendavalt tööd veel mitmekümnele inimesele,“ selgitas Tero.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757