Autor: Kärt Koppel • 26. märts 2021
Ainult tellijatele

Kuidas tarneahela protsessidega sammu pidada?

Kliendid on nagu jänesed, kes oma reageerimises ja ümber otsustamises on äärmiselt kiired, aga tarneahelad on nagu kiired kilpkonnad, kes üritavad protsessides sammu pidada, ütles Columbus Eesti kaubanduse ja logistika digitaliseerimise ärisuunajuht Piret Masing.

Piret Masing ja Tiina Raide

Äripäeva raadio saates „Digipööre kaubanduses ja tööstuses“ tuli juttu tarneahela digitaliseerimisest ning ka kaupade tooteinfost ja kaupade tagastamisest. Enda kogemusi jagas lisaks Piret Masingule ka Jungent ja VIA3L tarneahela arendusjuht Tiina Raide.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354