Autor: Kärt Koppel • 26. märts 2021

Kuidas tarneahela protsessidega sammu pidada?

Kliendid on nagu jänesed, kes oma reageerimises ja ümber otsustamises on äärmiselt kiired, aga tarneahelad on nagu kiired kilpkonnad, kes üritavad protsessides sammu pidada, ütles Columbus Eesti kaubanduse ja logistika digitaliseerimise ärisuunajuht Piret Masing.
Piret Masing ja Tiina Raide

Äripäeva raadio saates „Digipööre kaubanduses ja tööstuses“ tuli juttu tarneahela digitaliseerimisest ning ka kaupade tooteinfost ja kaupade tagastamisest. Enda kogemusi jagas lisaks Piret Masingule ka Jungent ja VIA3L tarneahela arendusjuht Tiina Raide.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757