Autor: Kristina Madisson-Laht • 1. aprill 2021

Kaupmehed koroonapiirangute pikendamisest: toetame ühtseid ja õiglaseid reegleid

Valitsus otsustas kolmapäeval, et enne 25. aprilli koroonapiiranguid ei leevendata. Valdav osa kaupmehi peavad kehtivaid piiranguid mõistlikeks, kuid tervisekriisis enim pihta saanud valdkondade esindajate hinnangul ei ole reeglid ühtlased. Üks on kindel, kaupmeeste ootus, et piirangute lõpukuupäev jääb kehtima, on ülisuur!
Märtsi keskel kehtima hakanud ulatuslikud lisapiirangud jätsid avatuks vaid hädavajalikud poed ja teenused.
Foto: Liis Treimann

Kaubandus.ee küsis erinevatelt kaupmeestelt ja kaubanduskeskuste esindajatelt, mida nad kehtivatest koroonapiirangutest arvavad?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757