Autor: Kaubandus.ee • 13. aprill 2021

NielsenIQ: Uudistoodete voog Eesti kaupluste riiulitele vähenes

Eesti on Baltimaade eesotsas jaeturule sisenevate uudsete kiiresti liikuvate tarbekaupade (FMCG) arvu poolest, kuid 2020. aastal uudistoodete arv langes. Rahvusvahelise turu-uuringufirma NielsenIQ hinnangul langes innovaatiliste toodete maht Eestis mullu 15%.
Edukaimad uustooted 2020. aastal
Foto: Kuvatõmmis

NielsenIQ on valinud välja Eesti 2020. aasta edukaima uustulnuka, milleks oli A. Le Coqi filtreerimata hele õlu Alexander. Teisele kohale tuli Balbiino vanillijäätis Raks kakaoküpsistega ja kolmas on A. Le Coqi tume rukkiõlu Saare taar.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700