Autor: Kristina Madisson-Laht • 15. aprill 2021

Tippkokk Herkki Ruubel: Olen perfektsionistina nii endale kui ka teistele liiga teinud

Tippkokaks saamiseks on vaja andekust, loovust, ambitsiooni ja aega. Kokaamet on vaimselt ja füüsiliselt raske ning kirega töötamine jätab tervisele jälje. Herkki Ruubelile on eelnimetatu tuttav ja kolmandas elukümnendis oskab ta restoraniköögis maitseelamusi luues ennast rohkem hoida.
Herkki Ruubeli sõnul sünnivad uute toitude ideed spontaanselt ja settivad töö käigus paika.
Foto: Terje Talts

Pärnu linn tunnustas Herkki Ruubelit hiljuti toidukultuuri arendamise ja propageerimise eest teenetemärgiga. Ruubeli sõnul ei ole see kunagi tema teadlik tegevus olnud. “Üritan menüüdes alati kohalikku toorainet kasutada ja klassikalisi toite tänapäevasemasse vormi panna,” on ta tagasihoidlik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757