Ainult tellijatele
Autor: Kristina Madisson-Laht • 15. aprill 2021
Ainult tellijatele

Tippkokk Herkki Ruubel: Olen perfektsionistina nii endale kui ka teistele liiga teinud

Tippkokaks saamiseks on vaja andekust, loovust, ambitsiooni ja aega. Kokaamet on vaimselt ja füüsiliselt raske ning kirega töötamine jätab tervisele jälje. Herkki Ruubelile on eelnimetatu tuttav ja kolmandas elukümnendis oskab ta restoraniköögis maitseelamusi luues ennast rohkem hoida.

Herkki Ruubeli sõnul sünnivad uute toitude ideed spontaanselt ja settivad töö käigus paika.
Autor: Terje Talts

Pärnu linn tunnustas Herkki Ruubelit hiljuti toidukultuuri arendamise ja propageerimise eest teenetemärgiga. Ruubeli sõnul ei ole see kunagi tema teadlik tegevus olnud. “Üritan menüüdes alati kohalikku toorainet kasutada ja klassikalisi toite tänapäevasemasse vormi panna,” on ta tagasihoidlik.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700