Autor: Kaubandus.ee • 16. aprill 2021

Baltika vähendas kahjumit esimeses kvartalis

Rõivatootja Baltika Grupi kahjum vähenes esimeses kvartalis võrreldes eelmise aasta sama ajaga pea 1 miljoni euro võrra 1,655 miljoni euroni. Ettevõtte tulemustele avaldas enim mõju Leedu ja Läti poodide sulgemine alates eelmise aasta detsembrist ja Eesti poodide sulgemine alates 11. märtsist.
Flavio Perini, Baltika Grupp juht
Foto: Liis Treimann

Auditeerimata majandustulemuste alusel vähendas eelkõige poodide sulgemine piirangute tõttu Baltika selle aasta esimese kvartali müügitulu 65 protsenti 2,13 miljoni euroni. Jaemüük vähenes esimeses kvartalis 78 protsenti, samal ajal e-pood näitas väga head tulemust ja müük kasvas 89 protsenti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700