Autor: Harro Puusild • 20. aprill 2021

HKScan tegi eelmisel aastal suure läbimurde Saksa jaekettidesse

HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere rääkis intervjuus Tööstusuudistele, et 2020. aastal õnnestus neil suurem läbimurre Saksamaal, kus nende toodetud tooted on enamustes suurtes kaubanduskettides saadaval nagu Rewe, Edeka, Kaufland, Lidl, Penny jne.
HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere.
Foto: LIIS TREIMANN

„Hetkel ekspordime Saksamaa kettidesse üle 15 erineva toote,“ ütles Mere. Ta tõi näite, et sel aastal hakkasid nad Saksamaale tootma Aasia turu populaarset Dim Sume-e, mis täidetud nii sealiha kui ka taimse seguga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070