Autor: Kaubandus.ee • 27. aprill 2021

Eesti suitsetajate uuring: sigaretid kaotavad turuosa teistele toodetele

Eesti suitsetajate seas on endiselt kõige sagedasem sigarettide suitsetamine, e-sigaretti kasutab 17%, kuumutatavaid tubakatooteid 7% ja nikotiinipadjakesi vaid 5% tarbijatest, selgus Norstat läbiviidud uuringust.
Sigaretid kaotavad turuosa teistele toodetele
Foto: Raul Mee

Sigaretid on suitsetajate seas kõige rohkem levinud, neid kasutab 84% tubakatoodete tarbijatest, kellest 85% suitsetab igapäevaselt. Sigarette suitsetavad Eestis nii mehed kui naised ning erinevate vanuserühmade esindajad, kuid kõige rohkem on üle 40-aastaseid tarbijaid. Käsitsi keeratud sigarette tarvitab aeg ajalt 12% vastanutest ja muid suitsetavaid tubakatooteid 8%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700