Autor: Kaubandus.ee • 6. mai 2021

Uuring: ettevõtete maksejõuetusse jõudmise risk on kasvanud

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) viis koos majandusteadlase Oliver Lukasoniga läbi uuringu, kus hindasid Eesti ettevõtete maksejõuetusse jõudmise tõenäosust nii sektorite, maakondade kui ka ettevõtete suuruse lõikes. Uuringu kohaselt on mitmetes sektorites tõusnud suure maksejõuetusse jõudmise riskiga ettevõtete hulk võrreldes kriisieelse ajaga kahekordseks.
EAS juht Peeter Raudsepp
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Olukord on kõige rohkem halvenenud majutus- ja toitlustussektoris vähemal määral ehitussektoris, veondus- ja laondusvaldkonnas ning töötlevas tööstuses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700