Autor: Kaubandus.ee • 21. mai 2021

Organic Estonia: Jaapani mainekas kaubamajas algas esmakordselt Eesti mahe- ja loodustoodete esitlusmüük

19. mail algas Jaapanis, mainekas JR Nagoya Takashimaya kaubamajas jätkusuutliku elustiili ürituste nädal: yasashii kurashi, kus on esmakordselt esindatud ka kolm Eesti mahe- ja looduskosmeetika tootjat- Luuv, Aesti ja Hoia HomeSpa. Jaapani turule jõuab kokku 27 Eesti mahetoodet.
JR Nagoya Takashimaya kaubamaja

Kui varem on kampaania raames jätkumüügis Jaapani turule sisenenud juba mahetoidu müügiartiklid nagu Roosiku šokolaadid, Põhjala Teetalu teed ja Honest Nektari meed, jõuab kodumaine looduskosmeetika Jaapani turule esimest korda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757