Autor: Hando Sinisalu • 1. juuni 2021

Coopi juht: veebimüük astub viiruse levikuga ühte sammu

Coopi juhi Alo Ivaskiga arutasime hommikuprogrammis kaubanduse hetkeseisu ja pandeemia mõjusid.
Coopi juht Alo Ivask.
Foto: Veiko Tõkman

Kuna Coopi võrk katab kogu Eesti, siis tegime juttu ka Eesti kaugemate piirkondade tarbimistrendidest. Ta selgitas, et e-müük liigub viirusega ühes taktis – laiem viiruse levik tähendab ka suuremat e-müüki ja vastupidi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700