Autor: Kaubandus.ee • 29. juuli 2021

Selver paneb vaktsineerimisele õla alla

Lasnamäel Pirukafestivalil ja Narvas toimuvatel vaktsineerimistel jagatakse välja 1000 Selveri kinkekaarti, et öelda aitäh enda ja teiste tervisest hoolivatele Eesti inimestele.
Selver AS-i juhatuse liige Kristi Lomp
Foto: Liis Treimann

1. augustil Lasnamäel toimuval Pirukafestivalil saavad 500 esimest vaktsineerima tulnud inimest Selveri kinkekaardi. Alates 1. augustist saavad 500 kiiremat ka Narvas Rugodivi kultuurimajas toimuvatel vaktsineerimistel Selveri kinkekaardi.

COVID-19 vaktsineerimise töörühma juhi Marek Seeri sõnul on Eesti kaitsmine koroonaviiruse kolmanda laine eest meie kõigi ühine pingutus. „Mida rohkem on erinevaid võimalusi kaitsesüsti saada, seda rohkem inimesi suudame hõlmata. Erasektori tugi on siin väga oluline nii inimeste vaktsineerima motiveerimisel kui ka eeskuju näitamisel,“ märkis Seer.

Selver AS-i juhatuse liige Kristi Lomp lisas, et end vaktsineerima minev inimene hoolib endast ja teistest ning see läheb kokku ka Selveri väärtustega. „Kaubandusettevõttena on Selveri töötajad eesliinil osutamas elutähtsat teenust. Selveri töötajate ja klientide tervist silmas pidades on väga oluline, et vaktsineerimine liiguks edasi kiiremas tempos,“ ütles Lomp.

1. augustil Lasnamäel toimuval Pirukapäeval (Paepargi 21) saab vaktsineerida kell 11–16. Vaktsiiniks on Pfizer ning vaktsineerimist viib läbi Qvalitas Arstikeskus. Narva kultuurimajas Rugodiv saab vaktsineerida igal tööpäeval kell 11–19. Vaktsiiniks on Pfizer ja vaktsineerib Narva haigla. Kaitsesüsti saama on oodatud Eesti elanikud alates vanusest 12 eluaastat. Kindlasti peab kaasas olema isikut tõendav dokument.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700