Autor: Kaubandus.ee • 30. juuli 2021

Amet hakkab jagama infot tagasikutsutud toodetest

Põllumajandus- ja toiduamet (PTA) paneb tarbijate huvisid arvesse võttes ameti kodulehele üles info talle teadaolevatest toodetest, mis on tagasi kutsutud seoses etüleenoksiidiga. Infot toidukäitlejate poolt tagasikutsutud toodete partiide kohta hakatakse uuendama kord nädalas, neljapäeval.
Toidupoed peavad tagasikutsutud toote müügist maha võtma.
Foto: Liis Treimann

„Olgugi et toodete tagasikutsumine on ennekõike käitleja kohustus, tahame teha tarbijatele info kergemini kättesaadavaks,“ selgitab põllumajandus- ja toiduameti toiduosakonna juhataja Kairi Ramjalg pressiteates ameti kodulehele etüleenoksiidiga saastunud toodete partiide rubriigi loomist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700