Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu (EHRL) juurde moodustati gastronoomia katusorganisatsioonide poolt Külalislahkuse klaster, mille eesmärk on Eesti toidukultuuri arendamine ja tutvustamine maailmas
Külalislahkuse klastri moodustasid EHRL’i liikmed, kelle eesmärk on anda omalt poolt jõulisem tõuge Eesti viimisel gastronoomiamaailma tippude sekka. EHRLi liikmete sõnul on meil juba olemas kliendid, kes reisivad Eestisse hea toidu eesmärgil, aga seda segmenti on vaja teadlikult suurendada.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Üle kolmekümne aasta turul olnud, 1992. aastal asutatud Baltikumi suurim hulgi- turustus- ja logistikaettevõte Sanitex lõi käed Toidupangaga ja kutsub sama tegema ka teisi ettevõtteid. Poole aastaga on nad abistanud majanduslikult keerulisel ajal abivajajaid pea 10 000 kilogrammi toidu- ja esmatarbekaupadega.