Autor: Kaubandus.ee • 18. august 2021

Uus Külalislahkuse klaster arendab Eesti toidukultuuri ja tutvustab seda maailmas

Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu (EHRL) juurde moodustati gastronoomia katusorganisatsioonide poolt Külalislahkuse klaster, mille eesmärk on Eesti toidukultuuri arendamine ja tutvustamine maailmas
Kristjan Peäske

Külalislahkuse klastri moodustasid EHRL’i liikmed, kelle eesmärk on anda omalt poolt jõulisem tõuge Eesti viimisel gastronoomiamaailma tippude sekka. EHRLi liikmete sõnul on meil juba olemas kliendid, kes reisivad Eestisse hea toidu eesmärgil, aga seda segmenti on vaja teadlikult suurendada.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700