• 25.08.21, 11:09

Uuring: Eesti lihatarbijad tähtsustavad enim toote kvaliteeti ja tervislikkust

Eesti tarbijad peavad lihatoodete puhul kõige olulisemaks kvaliteeti ja tervislikku koostist, vähem tähtsaks nimetasid vastajad aga näiteks keskkonnaga seonduvat, selgus Nõo Lihatööstuse tellitud ja Norstati teostatud uuringust.
Uuring: Eesti lihatarbijad tähtsustavad enim toote kvaliteeti ja tervislikkust
  • Foto: Markus Spiske on Unsplash
Küsitluses paluti nii Eesti kui ka Läti vastajatel kümnepallisüsteemis hinnata, mida nad peavad lihatoodete ostmisel ja tarbimisel kõige olulisemaks. Uuring näitas, et Eesti inimeste jaoks on kõige olulisemal kohal lihatoodete kvaliteet (keskmine 8,7), tervislikkus (7,8) ja kodumaisus (7,8). Seevastu mõneti ootamatult leigelt tähtsustati tootjate keskkonnasõbralikkust (6,7) ja missiooni (5,1).

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 30.01.25, 10:29
Barbora algatusega "Anna Käppa" saab toetada varjupaikade koeri
Käesoleval aastal on Barbora tegemiste keskmeks heategevus ning aasta jooksul pööratakse tähelepanu erinevatele abivajajatele, kes kõik vajavad meie hoolt ja märkamist. Ettevõtte usub, et igaüks saab ümbritsevat maailma paremaks muuta ning seetõttu kaasab Barbora ka oma töötajaid erinevatesse vabatahtlikesse projektidesse. Heategevusaastat alustatakse projektiga "Anna Käppa", mis on suunatud varjupaigas viibivate koerte heaolu toetamiseks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele