Autor: Kaubandus.ee • 25. august 2021

Uuring: Eesti lihatarbijad tähtsustavad enim toote kvaliteeti ja tervislikkust

Eesti tarbijad peavad lihatoodete puhul kõige olulisemaks kvaliteeti ja tervislikku koostist, vähem tähtsaks nimetasid vastajad aga näiteks keskkonnaga seonduvat, selgus Nõo Lihatööstuse tellitud ja Norstati teostatud uuringust.
Foto: Markus Spiske on Unsplash

Küsitluses paluti nii Eesti kui ka Läti vastajatel kümnepallisüsteemis hinnata, mida nad peavad lihatoodete ostmisel ja tarbimisel kõige olulisemaks. Uuring näitas, et Eesti inimeste jaoks on kõige olulisemal kohal lihatoodete kvaliteet (keskmine 8,7), tervislikkus (7,8) ja kodumaisus (7,8). Seevastu mõneti ootamatult leigelt tähtsustati tootjate keskkonnasõbralikkust (6,7) ja missiooni (5,1).

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700