Autor: Kaubandus.ee • 8. september 2021

Edukas aasta Selver ABC-le: väikepoeformaati lisandub neli kauplust

Balti jaama, Kotka, Sepapaja ja WOW Selveri kauplused viidi üle Selver ABC formaadile, mis tähistab keti väikekauplusi. Kokku on ketis nüüd 19 Selver ABC kauplust, 51 Selveri supermarketit ning 2 Delice’i kauplust.
Foto: Hendrik Osula

Endised Comarketi kauplused, mis viidi alates möödunud aasta sügisest üle Selver ABC kaubamärgile, on uue kontseptsiooniga meelitanud ligi märkimisväärselt rohkem kliente. Edu pandiks on olnud väga hea sortimendi planeerimine: väikeses kaupluses on esindatud hästi sihitud valik suurte Selverite parimaid müügiartikleid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070