Autor: Maarit Eerme • 16. september 2021

Klicki kogemus: mõõdikud, mis toetavad omnichannelit

Klick Eesti ostuosakonna juht Joosep Saad rääkis Pärnu Tarneahela konverentsil, et nende eesmärk on pakkuda kliendile võimalikult mugavat ostukogemust. E-pood ja tavakauplus on omavahel ühendatud, kus tarbija saab kasutada mitmeid kanaleid ning liikuda ühest teise.
Klick Eesti ostuosakonna juht Joosep Saad
Foto: Raul Mee

Saad ütles enda ettekandes, et mõõdikud osakondade vahel ei jaotada kuna eesmärk on ühine ja mõõdikud kehtivad nii ostule kui müügile. Klick on enda jaoks mõõdikud jaotanud jälgimissageduse järgi ehk kui tihti neile tähelepanu pööratakse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700