Autorid: Kaubandus.ee , Aivar Hundimägi, Raivo Sormunen, Priit Pokk • 30. september 2021

Vaata, kes on kaubanduse sektori rikkaimad

Äripäeva rikaste TOP 500 hulgast leiab ka 107 kaubanduse valdkonna inimest. Vaata, kes sel aastal tabelisse mahtusid ja kui suur on nende vara väärtus.
Kõige varakam kaupmees on Margus Linnamäe.
Foto: Andras Kralla

Rikaste TOPi esikolmikusse jõudsid Wise'i asutajad Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus ning Bolti asutaja Markus Villig. Tänavust TOPi iseloomustavad varade võimas kasv, edetabeli liikmete noorus ja koroonaviiruse kardetust väiksem mõju kohalike äriliidrite jõukusele. Kuid siiski olid Rikaste TOPIs ka mitmeid kaupmehi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070