Autor: Kaubandus.ee • 1. oktoober 2021

Chaga teeb mahuka investeeringuga revolutsiooni tervisetoodete pakendamisel

Eesti juhtiv tervisetoode valmistaja Chaga OÜ toob turule maailmas unikaalse väikepakendilahendusega eliksiiri. Uue tootmisliini kasutuselevõtuks tegi ettevõtte üle 100 000 eurose investeeringu, mille tulemusena suudab toota 12 miljonit innovaatilist väikepakki aastas. Eesti turule jõuab väikepakk oktoobris.
Chaga OÜ toob turule maailmas unikaalse väikepakendilahendusega eliksiiri.
Foto: Autor: Chaga OÜ

Chaga OÜ arendusjuht Liis Tuur ütles, et viimastel aastatel on nad jõudsalt investeerinud tooteinnovatsiooni, mis võimaldaks avada uusi eksportturge. „Tervisetooted ja selle valdkond on maailmas jõudsas kasvutrendis, mistõttu on meie fookus suunatud sellele, et kohaneda aina kasvava tarbija vajadusega,“ ütles Tuur.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700