Autor: Merilin Merila • 6. oktoober 2021

Jaekaubanduse TOP: Võitja tegutseb, nagu oleks surematu

Äripäeva koostatud jaekaubandus­­ettevõtete TOPi kolm paremat on sel aastal Tavid, Jysk Linnen’n Furniture ja OG Elektra.
“Suures pildis võib öelda, et valuutavahetus on umbes poole võrra vähenenud ja kulla müük poole võrra kasvanud,” ütles Alar Tamming.
Foto: Andras Kralla

Teist aastat järjest edukaimaks jaekauplejaks osutunud ASi Tavid majandusaruanne näitab, et 2020. aastal teeniti 346 miljoni eurose müügikäibe juures 8 miljonit eurot puhaskasumit. Käive kasvas aastaga 135 miljoni euro ehk 64% võrra, kasum aga vähenes 15% ehk 1,5 miljoni euro võrra.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070