Autor: Kaubandus.ee • 8. oktoober 2021

Omniva muudab paki jälgimise läbipaistvamaks

Kui varem tekkisid paki jälgimisandmetesse sündmused ka saadetise andmete liigutamisest, siis nüüd kuvatakse selguse huvides kliendile vaid paki füüsilist liikumist.
Omniva pakiautomaat.
Foto: Liis Treimann

Omniva operatsioonide juhi Evert Rööpsoni sõnul tekitas liiga detailne ning tehniline info klientides pigem segadust, mistõttu otsustati paki liikumise sündmusi jälgimisinfos lihtsustada. „Paki jälgimisel (Track & Trace süsteemis) tekitasid klientides segadust arvukad sündmused, mis märkisid paki andmete liikumist Omniva ja tolli vahel. Juhul, kui saadetise andmetes oli puudusi, võis selliseid edasi-tagasi liikumisi olla korduvalt ja see tekitas klientides tunde justkui nende pakk pendeldaks Omniva valdustes ühelt riiulilt teisele, selle asemel, et sihtkohta liikuda,“ selgitas Rööpson. „Nüüd näeb klient jälgimisinfos uut sündmust alles siis, kui pakk on ka päriselt liikunud.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070