Autor: Kai Saard • 18. oktoober 2021

Barbora personalijuht Regina Jerofenko: komplekteerijad teenivad meil 1500 eurot brutos – seda kaubanduses naljalt ei näe

Praegu kurdab väga suur osa ettevõtetest, et töötajaid on ääretult raske leida. Barbora personalijuht Regina Jerofenko jagas, kuidas tuli pandeemia alguses meeletu kiirusega uusi töötajaid leida. Üheks ettevõtte plussiks peab ta tasustamissüsteemi, mis on otseselt seotud töö tulemuslikkuse ehk komplekteerimise kiirusega. „Tublimad komplekteerijad suudavad teenida üle 1500 euro brutos, mida Eestis kaubandussektoris naljalt ei kohta,ˮ ütleb Jerofenko.
Personalijuht Regina Jerofenko (seisab) koos kolleegidega
Foto: Barbora

38 töötaja pealt 250 peale

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700