• 13.10.21, 11:13

Jaekettide tehnoloogia investeeringud ei ole vähendanud töökäsi

Äripäeva konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv ütleb värskest Äripäeva Infopanga koostatud toidu- ja esmatarbekaupade konkurentsiraportist rääkides, et huvitav on see, miks tehnoloogia kasutusele võtuga on sektori töötajate arv pigem kasvanud ning palgad jäänud samale tasemele. Tehnoloogia investeerimise mõte peaks on tema sõnul osalt ju see, et asendada töökäsi ja teine osa on see, et need, kes on tööl teeksid kõrgema palgalist tööd.
Maxima iseteeninduskassad
  • Maxima iseteeninduskassad Foto: Maxima Eesti
Sigrid Kõiv märgib toidu- ja esmatarbekaupade aastaraportist rääkides, et jaekettide otsustajatel on tähtis küsimus, milliseks kujuneb 2022. aasta sügis jaekaubanduse jaoks. Samuti arutletakse selle üle, millised arengud toimuvad e-kaubanduses, millised trendid mõjutavad jaekaubandust ning mis saab edasi iseteeninduskassadest ning kas tulevikus kassapidajad enam vaja ei olegi?

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.02.25, 09:20
Taldrikust sõltub elamus: kuidas Eesti restoranid nõusid valivad?
Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele