Autor: bestsales .ee • 14. oktoober 2021

Lõppeb soodushind ajajuhtimise seminarile

Spetsiaalselt müügiinimestele tehtud seminari „Efektiivne ajajuhtimine müügitöös“ soodushind lõppeb homme, 15. oktoobri õhtul.

Selle seminaril pakume välja konkreetsed töövahendid ja tehnikad, kuidas oma müügiaega paremini korraldada. „Müügijuhid, kellega enne programmi koostamist suhtlesin, soovitasid keskenduda konkreetsetele töövahenditele ja ajajuhtimise tehnikatele, mida müügitöötaja saaks kohe kasutada olemasolevate töövahenditega,“ viitab programmijuht Aira Tammemäe.

Nii on programmis näiteks ettekanne Outlooki vähekasutatud võimalustest oma müügitööd paremini korraldada. „See on uskumatu, kui vähe me seda tavalist ajaplaneerimise programmi tegelikult kasutada oskame. Ei mingit lisainvesteeringut ettevõttelt, lihtsalt tasub paar nippi ära õppida,“ lisab Tammemäe.

Seminaril esinevad müügiproffid ja ajajuhtimise eksperdid. Müügitöötajate jaoks on aeg müük ja seetõtu tegime ka selle seminari poolepäevase ja intensiivse. Seminarile saab kuni reede õhtuni registreerida soodushinnaga.

Seminar: Efektiivne ajajuhtimine müügitöös“

5. novembril Lutheri Masinasaalis

Teemad ja esinejad:

Kuhu aeg kaob ja kust seda juurde leida?

Guido Paomees, EBSi lektor ja Koolituskompanii efektiivse ajakasutuse treener

Milliseid töövahendeid kasutada oma produktiivsuse juhtimiseks?

Jari Kukkonen, EBS Executive MBA programmi juht ja juhtimistreener

Kuidas õige fookuse ja ajakasutusega saavutada 2-3x müügikäibe kasv?

Rene Sildvee, Fontakt partner

Kuidas Outlook aitab müügiinimesel oma aega paremini juhtida?

Asko Uri, Outlooki koolitaja, Kasulik Koolitus

Millised tehnikad aitavad suurendada tähelepanu ja vältida ajaraiskamist?

Kaire Viil, juhtimiscoach, Selged Sihid

UUS! Algas registreerimine praktilisele hommikuseminarile „5 võtmeoskust B2B müügis“. Seminar toimub 18. novembril Lutheri Masinasaalis. See seminar on mõeldud eelkõige neile, kelle peamine sihtgrupp on ärikliendid. Vaata programmi SIIN

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757