Autor: Mailiis Ploomann • 18. oktoober 2021

Innovatsiooni argipäev ehk kuidas armumisest saab armastus. Kui saab.

Tänast ettevõtluskeskkonda saame paratamatult iseloomustada vaid sõnapaariga “ülikiiresti muutuv”. Kui varasemad väliskeskkonna muutused toimusid aastatepikkuse tsüklina, siis viimase kahe aasta vaates oleme täiesti uues olukorras ja räägime muutustest, mis toimuvad kuude ja lausa nädalatega.
Elisa telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann
Foto: Pressimaterjalid

Seetõttu on innovatsioon ehk uuenevus paljudele organisatsioonidele eluliselt oluline. Sõltuvalt sektorist on innovatsioon kas konkurentsieelise loojaks või lausa kohustuslikuks töö osaks. Viimane võimaldab kiire tempoga võidu joostes kasvõi olemasolevat tasetki säilitada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700