Autor: Merilin Merila • 25. oktoober 2021

Kui suurt palka teenivad e-kaubanduses töötavad inimesed?

Huvi e-kaubanduses töötamise vastu on kõvasti kasvanud. Saates "E-kaubanduse areng ja tulevik" tuli juttu sellest, kui palju teenivad e-kaubanduses töötavad inimesed rohkem kui tava kaubanduses töötavad inimesed.
Foto: Pixabay

Täienev huvi e-kaubanduses töötamise vastu on mõjunud ka palkadele. CV keskuse turundusjuhi Henry Auväärti sõnul on juba tööpakkumiste osas toimunud väga ilus kasv. "Kui 2019. aastal oli keskmine palga lagi tööpakkumistel kuskil pisut alla 1600 euro, siis nüüd on palgad keskmiselt tõusnud sinna alla 1800 euro kanti," ütleb ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070