Autor: Kaubandus.ee • 2. november 2021

Viking Line pakub Soome turismivaldkonna parimat kliendikogemust

Viking Line sai Soome kliendikogemuse uuringus turismitööstuse kõrgeima hinnangu. Kõigi uuringus osalenud ettevõtete seas saavutas Viking Line kliendikogemuse poolest viienda koha.
Foto: Pressimaterjalid

Viking Line on Soome turismitööstuses kliendikogemuselt esikohal, selgub Soome klienditurunduse liidu (Suomen Asiakkuusmarkkinonintiliitto ry ASML) iga-aastasest uuringust. Küsitluses osalenud 55 ettevõtte seas oli Viking Line’i klientidel paremuselt viies kliendikogemus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700