Autor: Kaubandus.ee • 3. november 2021

Magnum AS valmistub Leedu apteegiketi omandamiseks

Baltimaade juhtiv ravimite hulgi- ja jaemüügikontsern Magnum AS sõlmis kokkuleppe omandamaks 100% Leedus tegutsevast apteegiketist UAB Apotheca Vaistine. Tegu on ettevõtte ühe suurema ühekordse investeeringuga viimase kümne aasta jooksul, tehing ootab Leedu konkurentsiameti heakskiitu.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Omandatavas apteegiketis on 48 apteeki Leedus, sealhulgas kõigis suuremates linnades. Magnum AS soovib laieneda Leedu turul, et viia sinna Eestis välja töötatud protsesse ning innovatsiooni apteekide haldamisel ja arendamisel. Magnum AS juhatuse esimehe Ahti Kallikormi sõnul vaatab ettevõte ringi, et leida sobivaid kohti rakendamaks ettevõtte oskusteavet turgudel, mis ei ole nii piiravalt reguleeritud kui Eestis. „Me tegutseme Leedus selge kasvustrateegia alusel ja kasutame selleks Apotheka frantsiisi lahendusi, mis on ilma valehäbita maailmatasemel,“ ütles Kallikorm.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700