Autor: Aira Tammemäe • 4. november 2021

Äriklientidele müügi 5 võtmeoskust

Vaata üle hommikuseminari programm, mis on tehtud spetsiaalselt äriklientide halduritele ja müügiinimestele, sest soodushinnaga registreerimine lõppeb homme.

B2B äris karastunud proffid jagavad kogemusi, mis on 5 kõige olulisemat oskust ärikliendile müügis.

18. novembril esinevad teile B2B äris karastunud proffid, kellel pikaajalised müügikogemused ja ka rahvusvaheline haare. Selle hommikuseminari fookus on spetsiaalselt B2B müügi kõige olulisematel oskustel.

1. B2B müügi vundament on info - Mida, kuidas ja miks sa kliendi kohta teadma pead?

2. Info kliendi kohta tuleb viia ka müügiargumentidesse - Kuidas mõjusaid ja kliendi ootustest tulenevat müügiargumenti luua?

3. Müügiinimene on toote/teenuse disainer – Äriklientidele tuleb toode nö kokku disainida. Kuidas ennast kliendi jaoks väärtuslikuks teha?

4. Hind on alati õiglane - Odavalt müüa oskavad kõik, kuidas ületada ärikliendi ootusi, et ta oleks valmis ka rohkem maksma?

5. B2B müük ei ole üheöösuhe - Kuidas tihedas konkurentsis äriklienti endaga siduda?

Vaata, kes esinevad SIIN

Soodne hind ja hea ajakasutus

Intensiivne poolepäevane seminar annab müügiinimesele uusi nippe ja värskendab teadmisi äriklientidele müügist. Idee on kasutada hommikupoolikut seminariks ning pärastlõunal saab juba müügitööd jätkata.

Soodushind 149 eurot+km kuni 5. novembri õhtuni, tavahind 179+km

Grupisoodustustuste saamiseks kirjuta palun [email protected]:

Vähemalt 3 osalejat ühest ettevõttest: 109 eurot+km osaleja

Vähemalt 5 osalejat ühest ettevõttest: 99 eurot+km osaleja

Seminar "5 võtmeoskust B2B müügis" toimub 18. novembril kell 9:30-13:00 Lutheri Masinasaali III korruse seminariruumis ja teeme ka otseülekande veebis. Pane ennast kirja SIIN

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757