Tallinki laevastiku pühadelauale küpsetavad tänavu jõululeiva ja -saia Eesti Pagar ning Reval Kondiiter
Selgunud on Tallink Grupi korraldatud esmakordse Tallinki jõululeiva ja -saia konkursi tulemused. Tallinki laevastiku pühadelauale küpsetab tänavu jõululeiva Eesti Pagar ja jõulusaia Reval Kondiiter.
Tallinki laevastiku buffet’-restorani jõulumenüü 2021
Foto: Tallink Grupp
Eesti leiva päeval, 12. septembril, kuulutas Tallink välja ettevõtte esmakordse jõululeiva ja -saia konkursi, kuhu oodati osalema kõiki Eestis registreeritud pagaritoodete valmistajaid. Konkursiga soovis Tallink välja selgitada parima täistera rukkijahust tumeda jõululeiva ning täistera nisujahust heleda jõulusaia, mida serveerida eelseisval jõulu- ja aastavahetuse perioodil ettevõtte laevade buffet’-restoranides Tallinki populaarse jõulumenüü osana.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.