Autor: Kaubandus.ee • 5. november 2021

Tallinki laevastiku pühadelauale küpsetavad tänavu jõululeiva ja -saia Eesti Pagar ning Reval Kondiiter

Selgunud on Tallink Grupi korraldatud esmakordse Tallinki jõululeiva ja -saia konkursi tulemused. Tallinki laevastiku pühadelauale küpsetab tänavu jõululeiva Eesti Pagar ja jõulusaia Reval Kondiiter.
Tallinki laevastiku buffet’-restorani jõulumenüü 2021
Foto: Tallink Grupp

Eesti leiva päeval, 12. septembril, kuulutas Tallink välja ettevõtte esmakordse jõululeiva ja -saia konkursi, kuhu oodati osalema kõiki Eestis registreeritud pagaritoodete valmistajaid. Konkursiga soovis Tallink välja selgitada parima täistera rukkijahust tumeda jõululeiva ning täistera nisujahust heleda jõulusaia, mida serveerida eelseisval jõulu- ja aastavahetuse perioodil ettevõtte laevade buffet’-restoranides Tallinki populaarse jõulumenüü osana.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700