Autor: Kaubandus.ee • 18. november 2021

Maxima juurutab uues Tondiraba poes kontaktivaba kauplemist

Poolteist aastat tagasi esimese jaekaubandusketina nii Eestis kui Baltikumis mobiilse ostupuldi kasutusele võtnud MAXIMA Eesti on Tondiraba kaupluse avamisega astunud sammu edasi. Nüüd saab oma oste senisest veelgi kiiremini sooritada, teatab ettevõte.
Äpikassa Maxima Tondiraba poes.
Foto: MAXIMA EESTI OU

„Meie eesmärk on panustada Eesti jaekaubandusturu arengusse – Tondiraba kauplus on meie teine uus kauplus viimase kuu jooksul,“ rääkis MAXIMA Eesti tegevjuht Edvinas Volkas täna hommikul Lasnamäel asuva uue XX-supermarketi avamisel. Tegu on seitsmenda Maxima kauplusega pealinna suurima elanike arvuga piirkonnas ja 82. kauplusega Eestis tervikuna.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700