Autor: Kaubandus.ee • 19. november 2021

Eestlased eelistavad lisaks mahetoidule ka mahedalt toodetud riideid

Rimi omamärgitoodete „I love eco“ müüginumbrite võrdlused näitavad, et sel aastal on oodata mahetoodete müügi 120% kasvu.
Foto: Pressimaterjalid

Üllatuslikult on eelmise aastaga võrreldes enim kasvanud omamärgitoode müük lasteriiete segmendis (+ 291%). Ka kolmandal kohal on mahedalt toodetud riided, täpsemalt ööriided ja pesu (+ 182%). Endiselt läheb hästi mahedate puu- ja köögiviljade müük (kasv 216%). Aastatega on kasvanud ka toodete valik, mis 2019. aastal koosnes 722 erinevast tootest ja on 2021. aastal jõudnud 1421 tooteni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700