Autor: Kaubandus.ee • 24. november 2021

Maxima uue kaupluse avamishindadele joosti tormi

Maxima Tondiraba kaupluse soodsate avamishindade vastu oli enneolematult suur huvi. Mitmete toodete müügikogused ületasid prognoosid lausa kahe-kolmekordselt.
Menukaks kaubaks osutusid mandariinid.
Foto: MAXIMA Eesti

„Iseäranis populaarsed olid Tondiraba kaupluse avamispakkumistest jahutatud vikerforell, Estoveri Eesti taluvõi ja jahutatud Talupoja broiler, mille müük ületas mitmekordselt prognoositu,“ rääkis MAXIMA Eesti müügidirektor Marge Kikas. „Väga hästi läks ka mandariini, tomati ja kassitoidu müük, kuna neid tooteid meie kliendid väga ootasid – nende müügikogused olid lõpuks prognoositust kaks korda suuremad,“ lisas MAXIMA Eesti müügidirektor.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070