Autor: Kaubandus.ee • 24. november 2021

Uute autode müük Eestis kasvab: 10 kuuga müüdi rohkem autosid kui terve 2020. aastaga

2021. aasta kümne kuuga kasvas uute autode müük Euroopas 2,2%. Kõigist Euroopa riikidest purustavad müüginumbrite rekordeid Horvaatia, Kreeka ja Eesti. Ja kuidas on lood teiste Balti riikide ja Ukrainaga? Eesti IT-ettevõtte spetsialistid analüüsisid viimaseid Euroopa raporteid.
Foto: Andres Haabu

2021. aasta jaanuarist oktoobrini on uute autode müük Euroopas peaaegu samal tasemel kui eelmisel aastal tervikuna. Selle aasta 10 kuuga müüdi Euroopas 8,191 miljonit autot. Eelmise aasta samal perioodil - veidi üle 8 miljoni. Nii räägitakse Euroopa Autotootjate Liidu aruandes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757