Autor: Kaubandus.ee • 25. november 2021

Viru Keskuse Rahva Raamat läbis uuenduskuuri

Viru Keskuse Rahva Raamatus lõppes põhjalik ümberehitus ning Eesti suurim raamatupood on nüüd varasemaga võrreldes veelgi ruumikam ja avaram.
Foto: Andres Teiss

„Viru Keskuse Rahva Raamatu poe jaoks on alanud uus ajajärk ja tänavustele jõuludele läheme oma esinduspoega vastu palju värskema ja avarama ilmega,“ rääkis Rahva Raamatu tegevjuht Priit Peterson. „Kuna üks meie eesmärk on tõsimeeli oma külalistele suurepärast raamatupoe külastuskogemust pakkuda, siis otsustasimegi juba meie maailma parimate raamatupoodide sekka jõudnud poe veel paremaks teha,“ lisas Peterson.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070