Autor: Kaubandus.ee • 3. detsember 2021

Norstati uuring: üheksa inimest kümnest sööb jõulude ajal verivorsti

Norstati poolt novembris läbi viidud uuringust nähtub, et 91% Eestimaa inimeste jõululauale kuulub verivorst. 37% uuringule vastanutest sööb sügistalvisel perioodil verivorsti rohkem kui kaks korda kuus. Jätkuvalt on tarbijate kindlad lemmikud seasooles verivorstid, ent aastate lõikes on populaarsust kasvatanud ka peenikesed verivorstid, mida täna eelistab 39% tarbijatest.
Foto: Pressimaterjal

Verivorst on traditsiooniline jõuluroog, mille tarbimine kasvab märgatavalt esimese lume tulekuga. Novembris viis uuringufirma Norstat läbi uuringu, et selgitada välja Eestimaa inimeste eelistused seoses jõuluroogade ja eelkõige just verivorstiga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700