Autor: Kaubandus.ee • 9. detsember 2021

Prisma taasavab Tartu kaks kauplust

Prisma taasavab täna veelgi laiema toidu- ja tööstuskauba valikuga kaks Tartu kauplust. Annelinna kauplusest saab renoveerimise järel Tartu suurim pood.
Annelinna Prisma
Foto: Pressimaterjalid

Uuenduste tegemisel lähtus Prisma oma klientide tagasisidest, et pakkuda mitmekesist valikud kõikides tootesegmentides ja parandada ostlemise mugavust. "Meil on hea meel pakkuda mõlemas Tartu kaupluses nüüdsest veelgi paremat valikut. Annelinna kaupluses avame uudse Outdoor kontseptsiooni, mis pakub kvaliteetseid rõivaid, jalanõusid ja tarvikuid kõikideks välitegevusteks matkamisest kalastuseni iga ilmaga," ütles Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä. "Lisaks täiendasime Annelinna Prismas tööstuskaupade osa, kuhu lisandusid suured kodumasinad, tooted mänguritele ja üsna pea ka telefonid ja tahvelarvutid. Nii Annelinna kui ka Sõbra Prisma on renoveerimise järel endiselt ruumikad, valgusküllased ning sealt saab kõik vajaliku korraga kätte."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070