Autor: Merilin Merila • 11. jaanuar 2022

Amservi videokontrolli teenus: klient saab auto tehnoseisukorda vaadata sealt, kust ise soovib

„Eestis alustasime esimese autoesindusena videokontrollidega 2019. aasta suvel,” ütleb Amservi järelteeninduse juht Ahti Aasala. Eesmärk oli pakkuda klientidele mugavaid digitaalseid teenuseid.
Foto: Andres Haabu

Pilootprojektina alustati videokontrolli teenuse pakkumist Toyota ja Lexus kasutajatele nende Riia esinduses juba aasta varasemalt. Videokontrolli põhimõtteks on tutvustada video vahendusel auto omanikule sõiduki tehnilist seisukorda ning juhtida vajadusel tähelepanu võimalikele puudustele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700