Autor: Kaubandus.ee • 13. jaanuar 2022

Accor avab Tallinnas uue hotelli

Üks maailma suurimaid hotellifrantsiise Accor laiendab oma Baltimaade portfelli Eestis uue kinnisvara projektiga. Kontsern on sõlminud lepingu PalmGrupp OÜ’ga, et avada uus hotell Tallinna Lennujaama lähedal.
Foto: Pressimaterjalid

Accori ja Palmgrupp OÜ koostöö hõlmab esimese By Mercure’i kaubamärgi hotelli avamist Eestis Tallinnas. Lennart Meri Tallinna lennujaama kõrval asuv olemasolev Ülemiste Hotell aadressil Lennujaama tee 2 nimetatakse ümber ja see liitub Accori võrgustikuga. Hotell by Mercure avab uksed esimestele külastajatele pärast renoveerimist sel kevadel. Accori võrgustikuga liitumisega kaasnevad kõik kaubamärgi rahvusvaheliste teenindus- ja kvaliteedistandardite eelised, sealhulgas võimalus liituda üleilmse püsikliendiprogrammiga Accor Live Limitless (ALL).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070