Autor: Kaubandus.ee • 18. jaanuar 2022

Uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langes möödunud aasta kokkuvõttes 2,4%

Euroopa Liidu riikides müüdi detsembris 795 295 uut sõiduautot, mis jäi 2020. aasta tulemusele alla 22,8%.
Foto: Andres Haabu

Kuigi aasta esimesel poolel tegi autoturg tugeva tõusu, siis teisel poolaastal kiipide puudusest tingitud tootmis- ja tarneraskuste tõttu vähenes uute sõiduautode müük ning aasta kokkuvõttes anti klientidele üle vaid 9,7 miljonit autot, mida oli 2,4% vähem võrreldes 2020. aastaga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070