Autor: Kaubandus.ee • 20. jaanuar 2022

Selveris kehtib enam kui 400 tootele püsivalt soodne hind

Selver jätkab kolmandat aastat järjest külmutatud hindade kampaaniaga, milles on fikseeritud põhilisemate toidu- ja tööstuskaupade hinnad. Püsivalt soodsad hinnad on kauplustes tähistatud eraldi tähisega, valikus on üle 400 toote.
Foto: Hendrik Osula

„Alustasime juba 2019. aasta sügisel kampaaniaga Püsivalt soodsad hinnad, et pakkuda pikemaajalist hinnastabiilsust põhilisematele toidu- ja tööstuskaupadele. Kampaania eesmärk on pakkuda kindlustunnet ja garantiid, et harjumuspärane ostukorv maksaks ootuspärast hinda. Täna on nõudlus selliste toodete järele kasvanud, mistõttu lõime ka e-Selverisse eraldi kategooria, kus on võimalik tootevaliku ja hindadega tutvuda,“ selgitab Selveri ostudirektor Katrin Riisalu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070