Autor: Kaubandus.ee • 26. jaanuar 2022

Venipaki käive kasvas Eestis eelmisel aastal 50%

2021. aastal kasvas rahvusvahelise pakiveofirma Venipak käive Eestis 50%, ulatudes 8,9 miljoni euroni, teatas ettevõte.
Venipaki kaubik
Foto: Venipak

„Eesti turg andis Venipaki regionaalse äri laiendamisele kõvasti hoogu. Nägime, kuidas järjekordselt kasvasid e-kaubanduse mahud ja laienes rahvusvaheline kaubavahetus,“ ütles Venipaki tegevjuht Justas Šablinskas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070