Autor: Kaubandus.ee • 3. veebruar 2022

Hesburgeri töötajatest moodustavad juba kolmandiku tudengid

Hesburger värbab aina enam tööle noori, kes soovivad õppimise kõrvalt lisaraha teenida ja hindavad paindlikku töögraafikut. Eestis on ettevõtte kõikidest töötajatest tudengeid juba 31% ja see arv on kasvav. Lätis on see osakaal 22% ja Leedus koguni 37%.
Laagri Hesburgeri töötaja Maiki
Foto: Hesburger

Hesburgeri arendusjuhi Ieva Salmela sõnul on tendents tervitatav ja nad on juba aastaid kohandanud töökohti tudengitele sobivaks. “Näeme, et noored on väga aktiivsed ja õppimishimulised, tuleme neile alati vastu töögraafikute koostamisel, et võimaldada ühildada töö õppimisega – noored on meile väga oodatud,” kinnitas Ieva Salmela.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700