Autor: Kaubandus.ee • 8. veebruar 2022

Ideal Auto käivitas keskkonna kasutatud autodega kauplemiseks

Autode müügi ja teenindusega tegelev Ideal Auto käivitas uue ärisuunana rahvusvahelise autode oksjonikeskkonna. Sellega soovib ettevõte viia autokaubanduse Eestis uuele tasemele ehk selle nii sõiduki müüjatele kui ka ostjatele täielikult avada.
Ideal Auto salong

„Kogu Baltikumis pole seni veel ühtegi toimivat autode oksjonikeskkonda. Autode järelturu tänast aktiivsust arvestades vajas see olukord muutmist. Meie eesmärk on valmistada auto müügiks ette ja teha omaniku eest ära kogu vajalik paberimajandus. Ostjale tähendab see omakorda turvatunnet, et huvipakkuva masinaga on kõik korras, sest seda on eelnevalt kontrollinud oma ala eksperdid,“ selgitab Ideal Auto tegevjuht Priit Paas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700