Autor: Kaubandus.ee • 8. veebruar 2022

Rimi püsikliendid säästavad personaalsete pakkumistega aastas pea 200 eurot

Rimi teeb igal nädalal 5600 tootele isikustatud sooduspakkumisi, mis jõuavad enam kui poole miljoni püsikliendini. Ettevõte pakub tavalisest soodsama hinnaga erinevaid kaupu, võttes seejuures arvesse iga kliendi isiklikke ostueelistusi. Nii saavad inimesed 20-30% soodsamalt osta just neid tooteid, mida on harjunud tarbima. Keskmiselt säästab Rimi klient, kes aktiivselt enda sooduspakkumisi kasutab, aastas ligi 200 eurot. Lisaks hoiab Rimi püsivalt soodsana ka paari-kolmesaja põhitootest koosneva ostukorvi hinna.
Rimi kauplus
Foto: Laura Oks

Rimi kliendid hindavad personaalsete pakkumiste süsteemi kõrgelt - 8 punktiga 10 palli skaalal. “Oleme valinud teistsuguse soodustuste tegemise viisi, kui Eesti turul levinud lähenemine, millega pakutakse kõigile soodushinnaga ühtesid ja samu tooteid. Tunneme oma püsiklienti hästi ja teeme soodustusi iga kliendi eelistustest lähtuvalt. Igal nädalal oma isiklikke soodustuspakkumisi vaadates leiab igaüks sealt just neid tooteid, mida on eelmisel või üle-eelmisel nädalal ostukorvi pannud. Inimesed ootavad just selliseid pakkumisi ning sealt tuleb ka rahaline võit igapäevaste ostude tegemisel. Nii saab ka kindel olla, et gluteenitalumatu ei leia oma pakkumiste hulgast saiatooteid või taimetoitlane hakkliha,” rääkis Rimi ostujuht Maris Rannus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070