Autor: Kaubandus.ee • 8. veebruar 2022

Kristiine ja Rocca al Mare keskused täituvad nädalavahetusel õpilasfirmadega

Laupäeval ja pühapäeval toimub Kristiine ja Rocca al Mare keskustes iga-aastane õpilasfirmade laat. Tänavune laat on omamoodi märgiline – laada korraldajal, Junior Achievement Eestil täitub 30. tegutsemisaasta ning Eesti esimesest õpilasfirmade laadast möödub 25 aastat.
Õpilasfirma Juhtmik.
Foto: Pressimaterjalid

JA Eesti tegevjuhi Kersti Loori sõnul on õpilasfirmade laat kasvanud nii numbriliselt kui kvaliteedilt. „Kui 25 aastat tagasi Eesti Näituste Messikeskuses toimunud esimesel õpilasfirmade laadal müüs oma tooteid napilt 30 õpilasfirmat, siis sel nädalavahetusel toimuval laadal on see arv üle 260 ehk ühte kohta me enam ära ei mahuks,“ sõnas Loor.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070